Kass naasis jalutuskäigult koos võõra kassipojaga

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kass Posey oli üsna noor, kui ta ühel päeval koos kolme kassipojaga tulevase omaniku koju marssis. Claudia Wrighti jaoks oli see armastus esimesest silmapilgust ja ta otsustas Posey endale jätta. Kolm kassipoega kasvasid muudkui suuremaks ja Wright leidis neile uue kodu, ent Posey tundis neist ilmselt puudust. Kuidas muidu seletada seda, et kass naasis hiljuti koju koos võõra kassipojaga.

Nelja-aastane Posey on ammu juba kodukass, kuid sellest hoolimata meeldib talle väljas jalutamas käia. Ühel pärastlõunal läks Posey õue ja kui ta paar tundi hiljem koju naasis, oli temaga kaasas üks väike üllatus, kirjutab The Dodo.

«Ju ta tundis poegadest puudust ja leidis väljast asenduslapse,» pakkus Wright. Oma jalutuskäikude jooksul oli Posey tutvunud seitsmenädalase Meesyga. Posey emainstinktid lõid ilmselt välja ja selle asemel, et kassipoeg üksinda õue jätta, tõi ta kiisu koos endaga koju ning tutvustas teda omanikule.

«Seda kassipoega pole varem meie naabruskonnas näha olnud,» ütles Wright. «Ma tegin juba kindlaks, et ta ei kuulu kellelegi. Meesy oli ilmselt pesakonnast hüljatud ja nad lihtsalt leidsid Poseyga üksteist.»

Meesy oli alles nii noor, et teda tuli pudelist toita ja kui Wright temaga parajasti ei tegelenud, pikutas Meesy koos asendusemaga. Kassid olid teineteisesse silmanähtavalt kiindunud ja Wright otsustas, et Meesy jääb nende juurde elama. «Nad armastavad teineteist,» lausus Wright.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles