Päevakäpp: seltskondlik Gustav otsib kodu

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kassiabi / Facebook

Gustav on armas, kergelt pontsu kiisu, kellega on alati tore koos aega veeta. Koju tulles ootab ta ustavalt uksel ning aitab mõnusalt õhtuid sisustada. Ta on lustlik kass, kellele meeldib mängida, ringi joosta ja hüpata kõikvõimalikesse kohtadesse. Gustavile meeldib seltskond, ta tuleb alati kaasa, kuhu iganes korteris minnakse või istutakse.

Ta on paras kaisukiisu, ööd veedab magades voodi jalutsis, teinekord magajate vahel ja mõnikord ka peal. Gustav armastab süüa ja neid, kes talle süüa annavad. Paraku pidi Gustav pärast leidmist pikalt karantiinis olema, mis tema söögiisu ja kehakaalu ainult kasvatas, samuti kollitasid teda erinevad kõhus elavad parasiidid. Tänaseks on Gustavi tervis korras, aga ta peab veel mõnda aega dieedil olema. Talle meeldib ka muru näksida!

Ta on laisk ja talle meeldib magada kõikvõimalikel pehmetel kohtadel nagu voodi, diivan, tugitool, kuid mõnikord, kui päike paistab, peesitab ta hoopis aknalaual. Ta ei ole väga seiklusehimuline, aga akna taga olevaid linde meeldib talle jälgida.

Foto: MTÜ Kassiabi / Facebook

Gustav leiti eelmisel aastal, kui ta suure pakasega peitis ennast Tuukri tänaval ühte keldrisse. Leides oli tema saba viga saanud ja see tuli kahjuks amputeerida, aga Gustav ei lasknud sel end muserdada. Ta sai vastutasuks palju soojust, armastust ja hoolt ning nüüd ootab usinalt, millal ta saaks oma heatahtlikkust uue omanikuga jagada.

Gustav on armas kiisu, kes toob igasse peresse rohkelt õnne ja armastust! Kirjutage kodu@kassiabi.ee ja aitame üheskoos sellel suurel kaisuloomal kodu leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles