Õlletootja lubab koeraomanikest töötajatel võtta «vanemapuhkust»

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Šotimaa õlletootja BrewDog pakub koeraomanikest töötajatele täiesti ainulaadset võimalust: need, kes on äsja võtnud endale koera, saavad võtta nädalase palgalise puhkuse, et koera paremini tundma õppida. 

BrewDog on üks neist ettevõtetest, kus armastatakse väga koeri. Töötajatel on lubatud koerad tööle kaasa võtta, veelgi enam, neid lausa julgustatakse seda regulaarselt tegema. Ettevõtte asutajateks on kaks noormeest ja koer ning koerad on kogu aeg kuulunud ettevõtte kultuuri juurde, kirjutab Mother Nature Network.

Värsketele koeraomanikele suunatud boonusest rääkides teatas ettevõte, et kontoris aitavad koerad küll lõõgastuda, aga kui perre tuleb uus liige, siis võib see esialgu stressi tekitada. «Seega oleme esimene ettevõtte meie valdkonnas, kes pakub töötajatele võimalust võtta nädalaks ajaks puhkus, et uue pereliikmega tuttavaks saada,» teatas BrewDog.

BrewDogi peakontoris käib regulaarselt umbes 50 koera. N-ö vanemapuhkuse võtmise võimalus kehtib kõigile ettevõtte töötajatele, kaasa arvatud ka nende USA üksuse omadele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles