Päevakäpp: lumivalge Alfred otsib uut kodu

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Loomakaitse Selts/Facebook

Lumivalge kass nimega Alfred on pärit Tapalt. Saatuse keerdkäikude tõttu jäi ta peremehest ilma, kuid sai elada üksinda peremehe korteris, kus hea naabrinaine teda toitmas ja temaga juttu ajamas käis. 

Alfred on väga sõbralik kass, kes alati nuttis, kui naabrinaine pidi lahkuma ja Alfredi üksinda luku taha jätma – nii väga soovib ta inimeste seltskonda. Ühel hetkel tekkis müüki pandud korterile uus omanik, kes ei olnud huvitatud Alfrediga eluaseme jagamisest ja nii tuligi kiisule uus kodu leida. Praegu on Alfred hoiukodus ja ootab, et keegi ta päriselt endale kaaslaseks võtaks.

Foto: Eesti Loomakaitse Selts/Facebook

Alfred on väga sõbralik ja suur kaisuloom, kes veedab suurema osa päevast magades. Kui ta parajasti ei maga, siis ta vaatab akna peal linnukesi või tuleb ennast vastu jalgu hõõruma ja juttu ajama. Alfredil on alati pikad jutud rääkida ja tema unistus on, et leiduks ka kuulaja.

Alfredi läbisaamine liigikaaslastega on väga hea ning ta on nõus kodu jagama ka koertega, kui viimased just liiga pealetükkivad ei ole. Sellisel juhul on tema taktika lihtne – käpaga äsamine töötab alati!

Aristokraatliku välimuse ja olekuga Alfredi kasukas nõuab veidi rohkem tähelepanu ning ta on väga tänulik, kui tema karvkate vähemalt 5 minutit päevas läbi harjatud saab, sest muidu kipub see pulsti minema ning Alfredi kuninglik välimus pole enam see. Isikliku hügieeni eest hoolitseb ta muidu hästi, aga mis sa teed, kui karv on nii pikk, et keel ära väsib. Ka üldine kodukord ja puhtus on Alfredil käpas – liivakasti kasutamine selge ja pealekraapimine põhjalik.

Alfred on kastreeritud, kiibitud ja varsti ka vaktsineeritud. Kui soovid Alfredile armastavat kodu pakkuda, siis täida loomasoovija küsimustik. Lisainfot Alfredi kohta saab aadressilt info@loomakaitse.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles