Hollandis kaduma läinud kass leiti kodust 950 kilomeetri kauguselt

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kass nimega Pepper armastab vist reisimist, sest kuidas muidu seletada seda, et kuus kuud kadunud olnud kiisu leiti kodust 950 kilomeetri kauguselt.

Pepperi kodu on Hollandis, ent pool aastat pärast kadumist leiti ta ühest Austria külast. Arvatakse, et Pepper võis ronida veoauto peale, mis sõidutas ta Hollandist Austriasse, kirjutab The Local.

Pepperi leidis üks jahimees ühe farmi lähistelt. Kass oli väga kõhn ja nägi haiglane välja. Jahimehel õnnestus Pepper kinni püüda ja ta toimetas kiisu kohalikku loomakliinikusse, kus veterinaar kassi üle vaatas.

Õnneks oli Pepperil kiip, tänu millele tuvastas veterinaar Katharina Zöchling Pepperi omanikud. Ta saatis omanikule fotosid kassist, et kindlaks teha, et tegemist on ikka õige kassiga. Kuna Pepper oli «vihane, häbelik ja kriimustas inimesi» arvas loomaarst esialgu, et tegemist on pooleldi metsiku kassiga. Kliinikus avastati, et Pepperil on kopsupõletik ja ta saab ravi.

Omanik oli väga rõõmus, kui kuulis, et tema kiisu on elus ja reisib peagi Austriast tagasi koju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles