Video: ärimees päästis peadpidi plekkpurki kinni jäänud skungi

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skunk on peadpidi plekkpurgis kinni
Skunk on peadpidi plekkpurgis kinni Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Mike MacMillanil oli raske otsus ees, ta oli teel tähtsale ärikohtumisele, mille tarbeks kandis oma parimat ülikonda. Teel sinna märkas ta aga hädas skunki, kelle pea oli kinni jäänud Coca-Cola purki.

Loom kõndis ringiratast ja raputas pead, et purgist pääseda. MacMillan arvas, et tõenäoliselt oli purki poetatud grillimisest ülejäänud söögijääke, kirjutas Independent. Skunk sai söögi purgist kätte, aga mitte pead ja tõenäoliselt polnud loomal aimugi, et ta keset sõiduteed kalpsab.

Kõigepealt mõtles ärimees, et skunki päästma minna on liiga riskantne. «Ma nägin teda, kuid arvasin, et ei saa ta abistamiseks midagi ette võtta,» ütles ta. «Siis tuli aga teine auto, kes talle peaaegu otsa oleks sõitnud. Ma ei saanud seda looma niimoodi jätta.»

Otsus oli vastu võetud, kuid plaan veel läbi mõtlemata. Ta võttis välja telefoni ja hakkas tegevust filmima, et kui pärast haisedes koju naise juurde jõuab, siis on tõendusmaterjal olemas.

Loomadest ei tea mees väga palju, seega jäi tal üle loota koostööle. Videos palubki mees skungilt, et too lähemale tuleks ja meest täis ei piserdaks. MacMillan ütles, et tavaliselt ta metsloomadega ei räägi, aga tahtis antud hetkel teada, kuidas skunk ta kohalolekusse suhtub.

Pärast 75 sekundit õnnestus mehel purgist kinni saada ja julgustada skunki oma pead välja tõmbama. Natuke raputamist ja plekikrõbinat ning loom oligi taas vaba.

MacMillan ütles, et see oli tõehetk, sest loomade päästmine ei lõppe alati loomale või päästjale hästi. Youtube’is on palju videoid, kuidas skungi päästmine lõppeb haisupilvega. MacMillani ja tema päästetud skungiga õnneks nii ei läinud. Pärast vabanemist jooksis loom autoteelt tagasi loodusesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles