Nõmme päästjad aitasid välja kanalisatsioonikaevu kukkunud koera

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Põhja päästekeskus

Eile kella kahe paiku päeval sõitsid Nõmme komando päästjad Kalmistu teele appi koerale, kes oli kukkunud nelja meetri sügavusse kanalisatsioonikaevu. Päästjad tõid koera välja ja andsid omanikule tagasi. Auk kaeti ja tähistati.

Igal päästesündmusel on taust ja eellugu, mis sündmuseni viivad. Ja on ka ennetussõnum, teatab Põhja päästekeskus oma Facebooki-lehel

Foto: Põhja päästekeskus

Teisipäeva õhtul läks üks perenaine oma väikse sõbraga jalutama Nõmmele Kalmistu teel asuva männimetsa alla. Koer jooksis ringi, kuni ühtäkki kadus. Naine otsis looma taga ja leidis ta alles järgmisel päeval sügavast kanalisatsioonikaevust. Mõistnud, et ise looma sealt kätte ei saa, kutsus ta appi päästjad. Päästja laskus kaevu ja pani koerale ümber rakmed. Seejärel tõsteti koerake kaevust välja. Looma ja omaniku taaskohtumine oli südamlik. Ka päästjad oli rõõmsad, sest päästetöö ja rõõm ei käi just sageli käsikäes. 

Foto: Põhja päästekeskus

Loo ennetussõnum on pöörata kõigi (looduses ja seal kandis) jalutajate tähelepanu sellele, et katmata kaevud ja muud augud/süvendid on suur oht. Eriti lastele ja loomadele. Ole liikudes tähelepanelik ja anna katmata kaevust teada numbrile 1524.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles