Kapoti alt leitud küülik ei jää koduta

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Märt Mustmaa/Facebook

Tartu Catweesi toodi jaanuarikuu viimasel päeval paar aastat vana auto, mille omanik kurtis, et autol põleb mootorituli. Auto võeti töösse ja kapotti avades vaatas sealt vastu musta värvi küülik, kes oli paar juhet läbi närinud.

Küülik oli leidmise hetkel šokis, aga üldiselt hea tervise juures. Ta pandi esialgu pappkasti ja talle pakuti veidi näksimist. Peagi leiti küülikule vana puur, kus ta sai end sisse seada.

Esindusest helistati auto omanikule, kelle sõnul ei kuulu küülik temale. Auto sõitis enne Tartu esindusse jõudmist läbi nii Raplast kui ka Elvast, seega võib küüliku kodu olla ühes neist linnadest.

Catweesi töötaja Märt Mustmaa, kes on küüliku eest alates tolle leidmisest hoolitsenud, ütles, et eilse seisuga pole looma omanik endast veel märku andnud. Mustmaa on aga valmis küüliku endale jätma, kuna umbes pool aastat tagasi sai lapsele lubatud, et kui tahtmine on suur, siis võetakse kevadel jänes. «Kui omanik ei selgu, siis tuleb nentida fakti, et sel aastal saabus mõnele kevad varem,» ütles Mustmaa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles