Päevakäpp: siidise kasukaga Ebony otsib kodu

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Ebony jälgib nukralt, kuidas teised kiisud kassitoast koju kolivad, aga tema peab endiselt ootama. Ta elas vahepeal hoiukodus, kus tõi ilmale viis imearmast kassipoega. Tema pojad on kõik juba kodudes, aga Ebony ikka veel ootab.

Ebony on süsimusta siidise kasukaga noor neiu, keda on õnnistatud armsa valge rinnaesise ja imeliste suurte säravate roheliste silmadega. Kahjuks aga Ebony pelgab inimest, mistõttu eelistab ta enamasti olla kõrgel-kõrgel lae all. Mõnikord õnnestub teda kohata ka mõnel kõrgemal kratsikal. Tema särav kasukas lausa kutsub pai tegema, aga paikätt Ebony siiski kardab. Ent mõnikord julgeb ta vaikselt sulepulgakest taga ajada – eks igale kiisule meeldib ju tegelikult mängida.

Kui sooviksid armsale Ebonyle tema päris esimest kodu pakkuda, siis täida kiisuvõtja küsimustik. Ebony on vaktsineeritud, kiibitud ja saanud ka parasiiditõrjet.

Kui soovid rohkem infot ja pilte Ebonyst, siis vaata Pesaleidja lehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles