Armas video: uhke koeraema tassib vastsündinud kutsikad omaniku sülle

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LAURA SHEPHERD/MERCURY PRESS/Caters News Agency/Scanpix

Stevoni Doyle on aastate jooksul mitmele varjupaigast võetud koerale kodu pakkunud. Ta on koertega koos üle elanud nii raskeid aegu kui ka rõõmuhetki. Ent pit bull nimega Grayce suutis naist tõeliselt üllatada.

Doyle tõi Grayce'i koju kõigest paari nädala eest. Endine omanik oli Grayce'i hüljatud ja koer jõudis varjupaika tiinena. Doyle'i kodus tõi Grayce ilmale 11 imearmsat kutsikat ja värske ema oli oma saavutuse üle niivõrd uhke, et vedas kõik kutsikad ükshaaval Doyle'i sülle, edastab iHeartDogs.

See tegu ise oli väga ootamatu ja armas ning tõestas, et Grayce usaldab oma uut omanikku täielikult. «Ta tõi kõik kutsikad minu sülle. Mul on varemgi olnud emaseid koeri, kes on poeginud, aga veel kunagi pole midagi sellist juhtunud,» tunnistas Doyle sotsiaalmeedias. Doyle rääkis, et Grayce üritas ka ise naisele sülle ronida ja seal kutsikate eest hoolitseda. 

Doyle sõnas, et talle meeldib tiinete koerte eest hoolitseda, kuna siis tekib koera ja omaniku vahel erakordne side. Vahel tuleb ette ka südamevalu, kuna kõik kutsikad ei jää alati ellu. «Mulle meeldib seda teha. See pole lihtne, ma ei hakka valetama, aga see on vaeva väärt,» lisas naine.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles