Ema mattis poja hamstri kogemata elusalt maha

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry ja tema hamster.
Harry ja tema hamster. Foto: Mercury Press and Media Ltd/Caters News Agency/Scanpix

24-aastane Charlotte Elizabeth kahtlustas, et tema nelja-aastase poja seitsmekuune hamster Rolo on surnud, kuna hamster polnud juba mõnda aega liigutanud. Naine otsustas hamstri pikalt mõtlemata maha matta.

Harry uus hamster. Mercury Press and Media Ltd/Caters News Agency/Scanpix
Harry uus hamster. Mercury Press and Media Ltd/Caters News Agency/Scanpix Foto: Mercury Press and Media Ltd/Caters News Agency

Elizabethi poeg Harry ööbis sel ajal isa juures ja kuna ema ei tahtnud poega kurvastada, soetas ta uue hamstri, vahendab Caters News. Uus hamster erines aga veidi eelmisest ja Harry sai aru, et midagi on korrast ära. Väike poiss süüdistas ema selles, et too on vahepeal hamstri karvu püganud, kuna hamstri karvkate oli enne teistsugune.

Elizabethi ema aga juhtis tähelepanu sellele, et ehk polnudki Rolo surnud, vaid lihtsalt sügavas unes. Sellest tekkis noorel naisel paanika ja ta kaevas maetud hamstri üles. Aga kuna hamster oli kilekotis, siis isegi, kui ta enne matmist oli elus, oli ta üleskaevamise hetkeks kindlalt surnud. 

Sarnaseid juhtumeid on varemgi olnud. Näiteks 2013. aastal pidi üks paar sõbra hamstrit hoidma, kuna sõber sõitis reisile. Hamster nimega Tink aga ei liigutanud ühel päeval üsna pikka aega ja paar arvas, et loomake on surnud.

Nad panid hamstri tualetipaberirulli sisse ja matsid ta aeda maha. Tegelikult oli väike hamster aga olnud sügavas unes. Ta ärkas üles, näris end paberirullist läbi ja ilmus 24 tundi pärast matmist välja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles