Päevakäpp: õnnetu Robi vajab hädasti oma kodu

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kasside Turvakodu

Alles see oli, kui kõlasid ilutulestikupaugud ja turvakodus loodeti, et uus aasta toob nurrumootoritele vaid õnne. Mööda on läinud vaid nädalake ning uusaastasoovid on justkui õhku haihtunud.

Kasside Turvakodu vabatahtlikud märkasid, et pisike Robi tunneb ennast kehvasti ning kassipoisiga arstil käies selgus, et Robil on suurest stressist tekkinud põiepõletik. Robi tunneb valu põies ning iga liivakastiskäik on tema jaoks valulik. Robi saab vajalikku erihoolitsust ja ravi, kuid turvakodu arvukas seltskond on tema jaoks stressitekitav ning kahjuks stressirohkes keskkonnas viibimisel ei ole Robi ravile mingit mõju. Stress lihtsalt kaotab raviga saavutatud tulemused. 

Robi vajab hädasti päriskodu, selleks et oma ravikuur turvakodu abiga lõpuni teha ning seejärel päriskodus rõõmsa kassipoisi elu edasi elada. Turvakodus – koos 55-pealise seltskonnaga – on Robi paranemisvõimalused väga keerukad, kui mitte olematud.

Robi on malbe ja tagasihoidlik hurmur. Ta pole pealetükkiv nurrumootor. Tema ootab alati kannatlikult kuni tuleb tema kord. Tema kord saada paisid, tema kord leida päriskodu. Ehk on see ka üks põhjustest, miks teda terviseprobleem on tabanud. Ta pigem kannatab, kui tükib esile. Robi südamlik iseloom on aga väärt palju-palju paremat – valutut ja õnnelikku kodukassi elu.

Turvakodu pakub Robi terveks saamisel igakülgset abi ja Robile sobib ka rahulikumate nurrumootorite seltskond. Palun paku Robile kodu aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles