Liigutav video: ustav koer ei lahku vigastatud kaaslase juurest

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Ukrainas võib talv tänavatel hulkuvate loomade vastu üsna karm olla. Eriti keeruliseks muudab asja veel see, kui loom peaks olema vigastatud.

Sotsiaalmeedias on viimastel päevadel levinud video kahest koerast, kes olid kahekesi rongirööbastel. Nad ei lahkunud sealt isegi rongi saabudes ja püsisid võimalikult maadligi, kui rong neist üle sõidab. Üks koertest oli vigastatud ega saanud liikuda, teisel polnud füüsiliselt midagi viga, kuid ta lihtsalt keeldus oma õnnetu kaaslase juurest lahkumast, vahendab iHeartDogs.

Sündmuskohale saabunud päästja tegi koertest lühikese video ja see hakkas sotsiaalmeedias kulutulena levima. Ta kirjutas: «Isane koer kuulis saabuva rongi häält, liikus emasele koerale võimalikult lähedale ja nad lamasid koos raudteel. Mõlemad panid pead vastu maad ja lasid rongil endast üle sõita.»

Päästjatel õnnestus koerad raudteelt päästa ja neile osutati vajalikku abi. Peagi leiti üles ka koerte, kelle nimed olid Panda ja Lucy, omanik, kel oli väga hea meel, et kutsadega oli kõik korras. Tänaseks on koerad tagasi oma pere juures. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles