Üürnik jättis korterist lahkudes kassi ja hamstri maha

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: FREDERICK FLORIN/AFP

Põhja prefektuur kirjutab oma Facebooki lehel ühest juhtumist, mis leidis oktoobris aset Kristiine piirkonnas.

Nimelt jättis korterist välja kolinud üürnik maha oma kassi ja hamstri. Loomad elasid omapäi ilma söögi, joogi ning hoolitsuseta nädalaid. Tänu naabrite tähelepanelikkusele jõudis informatsioon korteriomaniku ja politseini. Hoolimata loomade varjupaiga arstide pingutustest kass suri, kuid hamster leidis hoiukodu Lääne-Harju politseijaoskonnas, kus tema eest hoolitsevad ajutiselt politseinikud.

Põhja prefektuur annab teada, et kõige rohkem koeri satub varjupaikadesse pärast aastavahetust, mil loomad ilutulestiku paukudest ja valgussähvatustest paanikasse satuvad ning teadmata suunas põgenevad. Head loomaomanikud, ärge jätke oma ilutulestikku kartvat looma sel ajal üksi.

Loom on elusolend, kelle julmale kohtlemisele ei ole õigustust. Anna alati abi vajavast, hüljatud või väärkoheldud loomast teada Eesti Loomakaitse Seltsile või politseile hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles