Pildid ja video: koeraomanik korraldab oma lemmikutele ekstravagantsed jõulud

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Öeldakse, et jõulud on andmise aeg. Üks Suurbritannia koeraomanik võtab seda väga tõsiselt ja soovib oma koertele jõulude puhul pakkuda kõike, mida koerad võiksid tema arvates soovida.

Katy Harrisel on kolm Bostoni terjerit, keda naine tohutult armastab. Kuna koerad on naisele nii kallid, hellitab ta neid aastaringselt uhkete kinkidega, kuid eriti heldeks muutub naine detsembrikuus, kirjutab Caters News.

Naine on enda sõnul kulutanud juba üle 4000 euro koerte jõulukinkidele. Koerad Beau, Sooty ja Noodle said juba isiklikud jõulukalendrid, käsitsi valmistatud jõulusokid ja jõuludele kohaselt kaunistatud kaelarihmad ning kašmiirist kampsunid. 

Jõululaupäeval ootab koeri ees hunnikute viisi maiustusi ja kingitusi ning kolmekäiguline jõuluõhtusöök. 

45-aastane Katy Harris tunnistas, et ta on koertele rohkem raha kulutanud kui oma abikaasale. Naise sõnul on mees juba harjunud ja leppinud sellega, et tema saab koertest vähem tähelepanu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles