Viis aastat varjupaigas omanikke oodanud koer loodab jõuluks koju saada (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallulah.
Tallulah. Foto: abc13.com

Lootus sureb viimasena ja seepärast loodab ka viis aastat varjupaigas päris oma kodu oodanud koer, et lõpuks naeratab õnn ka talle. Äkki juba veel selle aastanumbri sees?

Pitbulli-segu koer Tallulah ootab juba üle viie aasta ühes Ameerika varjupaigas päris oma kodu. Varjupaigatöötajad loodavad väga, et koeral õnnestub nüüd lõpuks, veel enne aastavahetust, oma koju saada.

Tallulahil on olnud karm saatus: ta elas aastaid mehe juures, kes kasutas teda kutsikavabrikuna ja peksis ohjeldamatult. Kuigi võiks arvata, et koer on selle tagajärjel tohutult kuri, on ta tegelikult hoopis kurb ja arg. 

Et koer saaks lõpuks kodu, mille ta päris kindlasti ära on teeninud, on varjupaigatöötajad käivitanud suurejoonelise Facebooki-kampaania. Kodu valivad nad väga hoolikalt, sest nad ei taha, et koer kunagi veel kodu vahetama peaks. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles