Donald Trump valis Valge Maja lemmikloomaks üsna ootamatu tegelase (1)

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump.
Donald Trump. Foto: SCANPIX

Kuna Ameerika Ühendriikide uuel presidendil Donald Trumpil pole ühtki lemmiklooma, valis ta ametisse astumise eel poja abiga välja kutsika, kellest tõenäoliselt saab nende pere uus neljajalgne liige.

Ja kui te arvate, et tegu on peene tõuloomaga, eksite rängalt, vahendab The Sun. Valituks on osutunud hoopis goldendoodle ehk kuldse retriiveri ja puudli segu krants. Siinmail üsna tundmatu, on säärane segavereline koer Ameerikas üsna levinud ja armastatud perelemmik.

Kui Trump kutsikast siiski loobuda otsustab, saab neist 150 aasta jooksul esimene presidendipere, kellel ühtki lemmiklooma pole. 

Täiskasvanud goldendoodle.
Täiskasvanud goldendoodle. Foto: www.flickr.com

Üheksanädalane  kutsikas kannab teise maailmasõja kindrali George Pattoni järgi nime Patton ja Trumpi poeg, 10-aastane Barron, on loomast absoluutses vaimustuses. 

Trumpile lähedalseisvad isikud on kindlad, et koer peagi pere juurde kolib, sest lemmikloom on alati olnud osa presidendiperest ja käib ameeriklaste jaoks selle ametiga lihtsalt kaasas. 

Täiskasvanu goldendoodle.
Täiskasvanu goldendoodle. Foto: www.flickr.com

Viimaseid hetki ametis oleval Barack Obamal on näiteks suisa kaks koera: Bo ja Sunni, Portugali veekoerad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles