Foto: koer ootab iga päev aknal oma ülikooli läinud perenaist

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bo.
Bo. Foto: www.buzzfeed.com

Üle maailma võidab südameid koer, kes päevast päeva ühel ja samal kellaajal aknal oma mitu kuud tagasi ülikooli läinud perenaist ootab. 

Ameeriklanna Carlie Dunn läks sel sügisel ülikooli ja lahkus vanematekodust. Temast jäi maha kollisegu koer Bo, kes sestpeale iga päev end sel ajal aknale ootama sätib, mil koolibuss, mis aastaid Carlie koju tõi, nende kodutänavasse keerab. Kuigi 18aastane Bo pettub iga päev, on ta järgmisel korral jälle platsis.

Foto: www.buzzfeed.com

Paar nädalat tagasi saatis Carlie isa talle kodust sõnumiga selle foto ja Carlie jagas seda Twitteris. Sestpeale on foto veebis kulutulena levinud. Noor naine ise ütleb, et Bo pole kunagi kuigi hea hüvastijätja olnud. "Iga kord, kui ma koduuksest välja astun, jääb ta mulle sellise näoga järele vaatama nagu oleksin ta varjupaika viinud," ütleb Carlie.

Kõigile, kes koera pärast muret tunnevad, on Carliel aga hea uudis: semester lõppeb peagi ja pikad pühad kavatseb ta veeta vanematekodus, kalli Bo juures. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles