Hämmastav video: mees kakleb tema koera rünnanud känguruga

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Känguru ja mees kaklevad
Känguru ja mees kaklevad Foto: Kuvatõmmis videost

Mida teeksid sina, kui sõjakas känguru su koera pantvangistab? See koeraomanik astus igal juhul tugeva ja sitke loomaga käsikähmlusse.

34aastane kahe lapse isa, mitme koera omanik ja loomaaiatöötaja Greg Tonkins sattus  ülemaailmse tähelepanu keskpunkti, kui oma armastatud koera Maxi kaitseks känguruga käsikähmlusse astus ja sõjakale kängurule vastu vahtimist virutas. 

Kuigi paljud mõistavad Tonkinsi käitumise hukka, sest löögi hetkeks oli känguru juba koera lahti lasknud, õigustavad mehega sel retkel kaasas olnud sõbrad ja paljud võõradki tema käitumist: on teada, et kui parasjagu ülesärritunud kängurut eemale ei peleta, võib ta ise rünnata ja see võib saatuslikuks saada nii inimestele kui loomadele, kes känguru teele satuvad.

Loomaaed, kus Tonkins töötab, on teada andnud, et nad suhtuvad siiski juhtunusse täie tõsidusega ja kavatsevad kindlasti mehega põhjalikult rääkida, et selgitada välja juhtunu täpsemad asjaolud ja otsustada, kas ning missugune karistus tema käitumisele järgneb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles