Galerii: Tallinnas toimus heategevuslik varjupaigakasside näitus

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 3. detsembril toimus Royal Canin Arenal heategevuslik varjupaigakasside näitus Kaunim Koduotsija, millest võtsid osa kõik suuremad vabatahtlikus korras loomi päästvad organisatsioonid ning koduta loomade varjupaigad.

Peakohtunik loomaarst Tiina Toometi abiga valiti varjupaigakasside seast välja: Tore Triibik, Lahe Lapik, Kena Kolmevärviline, Mõnus Mustik ja Üllatav Ühevärviline. Kõik osalejaid said auhinnad ja rosetid, võitjad ka karikad. Mitmed näitusel osalenud kassid leidsid ka uued omanikud ja nurruvad täna juba uutes kodudes.

Heategevusliku kassinäituse peakorraldaja Klaire Niiluse sõnul on taolist üritust pikalt oodatud ja idee on sündinud ennekõike vajadusest juhtida tähelepanu kodututele loomadele. «Kunagi varem ei ole koondatud nii palju erinevaid vabatahtlikke organisatsioone üheskoos oma kodu otsivate loomadega,» ütles Niilus.

Näitusel osalesid: Varjupaikade MTÜ, Pesaleidja, Kasside Turvakodu, Kassiabi, Loomakaitse Selts, Nurru Ometi, 58 Kassi Koju, Kelmiküla Kassijaam, Kass ja Pojad. Päeva juhtis Kertu Jukkum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles