Päevakäpp: kaunis Liisu ootab kodupakkumisi

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Pesaleidjas ootab uut omanikku Lisandra ehk Liisu, kellel pole elus kuigi palju õnne olnud.

Liisul oli oma kodu, aga tema eakas omanik ei suutnud ühel hetkel kassi eest enam hoolitseda, mistõttu sattus Liisu varjupaika. Mitmed huvilised on teda vaatamas käinud ja mõned korrad on ta ka koju kaasa võetud, ent alati on Liisu tagasi kassituppa jõudnud. Nimelt Liisu pole kass, kes kiiresti lepiks uue keskkonna ja elukorraldusega, tal võtab aega, et end uues kohas mugavalt tunda. Ei piisa vaid nädalast või kahest, pigem kuu või kaks. Nüüd ootabki Liisu kedagi, kellel oleks piisavalt kannatust, et anda talle aega harjuda omas tempos.

Kui Liisu uue elukorraldusega ära harjub, siis võite kindlad olla, et teie pere saab imelise uue sõbra. Liisu on väga malbe ja armas, talle väga meeldib pai, ent samas ei ole ta pealetükkiv. Mängib hea meelega ka sulepulkadega, kui just julgemad kiisud samal ajal mängida ei taha. Ta pigem hoiab tahaplaanile ja ootab vaikselt oma korda. Lisaks meeldib talle mööda tuba ringi joosta, aga hästi-hästi vaikselt, lausa hiilides.

Ta on vaktsineeritud, kiibistatud, steriliseeritud ja saanud ka ussirohtu. 

Kui tunned Liisu vastu huvi ja tahad talle kodu pakkuda, täida kiisuvõtja küsimustik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles