Pildid: eakas mees hoiab linnu jaoks ussikest huulte vahel

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caters News Agency

73-aastane Terry Taylor elab Suurbritannias Essexis ja tal on paari punarinnaga tekkinud väga eriline side. Linnuke usaldab meest lausa nii palju, et julgeb mehe huulte vahelt ussikesi vastu võtta.

Taylori abikaasa suri 2005. aastal ja pärast seda hakkas mees punarinde toitma. Ta poleks ealeski arvanud, et üks neist muutub nii julgeks, et haarab ussikese lausa mehe suust, kirjutab Caters News.

Caters News Agency
Caters News Agency Foto: /Caters News Agency

Alates selle aasta suvest on Taylor peamiselt toitnud kahte lindu, kes on tema sõnul ema ja poeg. Ta pani neile nimeks Susie ja Monty. «Tänu neile tõusen ma igal hommikul voodist. Kui ma neid ei toida, siis ülejäänud aja veedan ma täiesti üksinda,» rääkis mees ja lisas, et toidab linde iga päev enam vähem samal ajal. 

Caters News Agency
Caters News Agency Foto: /Caters News Agency

Ühel päeval oli tal vaja parajasti lindude toitunõud kinnitada ja seetõttu asetas ta ühe ussikese enda huulte vahele. Üllataval kombel lendas Monty tema näo juurde ja võttis ussi ära. 

Caters News Agency
Caters News Agency Foto: /Caters News Agency

Viimaste aastate jooksul on Taylor näinud mitmeid punarinde, kuid ükski neist pole olnud nii julge kui Monty. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles