Päevakäpad: kassipojad Sofia ja Alissa igatsevad koju

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kasside Turvakodu / Facebook

Sofia ja Alissa on õed, kes leiti Viimsi tänavatelt siis, kui nad veel päris beebid olid. Praegu elavad nad Kasside Turvakodu hoiukodus, kus nad on kenasti kosunud ja kasvanud.

Mõlemast kiisust on saanud ülimalt inimsõbralikud, aktiivsed ja mänguhimulised kassipojad. Nende pehmet, lustakat ja lõbusat kassilapse elu justkui ei varjutakski enam ükski murepilv, ent tegelikkus on kahjuks teine. Tegelikult ei ole neil ikka veel päris oma kodu, kuhu nad end jäädavalt sisse seada saaksid. Kus nad saaksid sirguda tublideks ja terveteks lemmikuteks, et tuua oma pererahva päevadesse kuhjaga mängulusti, sära ja rõõmu.

Foto: Kasside Turvakodu / Facebook

Sofia ja Alissa ootavad väga kodusid, keda nad juba kasvõi täna oma lapseliku armsusega rõõmustada saaksid. Eriti hea meel oleks õekestel siis, kui uude koju saaks minna koos, aga ka eraldi kodupakkumised on oodatud.

Kui need vahvad karvapallid võitsid sinu südame, siis kirjuta info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles