Lugejamäng: kirjuta oma lemmikloomast ja võida fotosessioon

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elina Kaarneem

Lemmikloomadega on tavaliselt nii, et lisaks sellele, et nad pakuvad meile mõnusat seltsi, tuleb nendega aeg-ajalt ka väga lõbusaid või omamoodi seiku ette. Kirjuta meile oma lemmikust ja võid võita fotosessiooni.

Ootame teie toredaid lugusid sellest, kuidas lemmikloomad on teinud kas midagi naljakat, ootamatut, ebatavalist või lihtsalt toredat. Kõigi kirjutajate vahel loosime välja fotosessiooni fotograaf Elina Kaarneemega, kes teeb teist ja teie lemmikloomast mälestuseks kauni fotoseeria.

Võitja saab ühetunnise fotosessiooni, mis sisaldab vähemalt 15 töödeldud täissuuruses pilti privaatses veebigaleriis ja lisaks 10 enda poolt valitud fotot paberkandjal. Elina Kaarneem tegutseb peamiselt Harjumaal ja võitjaga lepitakse pildistamise täpne aeg ning koht eraldi kokku. Lisaks sellele pakub Elina Kaarneem kõigile lugejamängus osalejatele võimalust broneerida tunniajane lemmikuga pildistamine tema juures tavahinnast 10 protsenti soodsamalt.

Foto: Elina Kaarneem

Pikendasime lugejamängu 21. novembrini (k.a.), kuna kõigi toredate lemmikute lood pole kindlasti veel meieni jõudnud. Saatke oma lood aadressil kerti.kulper@postimees.ee. Lugu ei pea olema sugugi pikk, aga kui tahate oma lemmikust pikemalt pajatada, siis meie teid keelama ei hakka! Kui soovite, võite looga koos saata ka lemmiku pildi. Toimetusel on õigus lugusid toimetada ja lühendada.

Fotograaf Elina Kaarneem on fotoaparaati käes hoidnud juba väiksest saati, kuid nüüd on hobist saanud tema jaoks elustiil. Tema pildistamise stiil on loomulik ja vaba ning ta üritab pildile püüda tõelised emotsioonid. Kaarneem ütles, et lemmikloomadega võiks rohkem pilte teha, kuna lemmikud pakuvad meile oma eluea jooksul palju toredaid hetki, mis tihtipeale kipuvad ununema. Ühise fotosessiooni käigus saab mõned neist hetkedest pildile püüda, et neid oleks hiljem lihtsam meenutada.

Rohkem infot Elina Kaarneemest ja tema tehtud töödest kodulehelt või Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles