Koer ootas kuu aega endise kodu ees perekonda, kes oli ära kolinud

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui üks perekond otsustas oma Detroidi kodust minema kolida, jätsid nad tänava äärde maha mitmeid asju: madratsi, patju, mõned kummutid. Aga lisaks asjadele jäi tänavale perekonda ootama ka koer nimega Boo.

Boo muidugi ei teadnud, et pere ei plaani naasta. Ta sättis end madratsile, millel oli tuttav lõhn ja jäi perekonda ootama. Möödus kuu, kuid Boo jäi kindlalt madratsi ja asjade juurde. Naaber käis talle aeg-ajalt toitu ja vett toomas, kuid koer ei soostunud kellegagi kaasa minema, kirjutab The Dodo.

Lõpuks võeti ühendust kohaliku koerte varjupaigaga ja Mike Diesel sõitis Bood vaatama. «Ta lihtsalt lamas seal nagu lojaalsele koerale kohane,» sõnas Diesel. «Padjad olid endiselt madratsil. Boo oli kindlalt oma kohal ja ootas omanikke koju tagasi.»

Dieseli sõnul oli perekond tänava äärde jätnud kõik asjad, millest nad tahtsid vabaneda. Nende asjade seas oli ka Boo, kes pidi nüüd leppima mõttega, et tema perekond ei tulegi tagasi ja temast loobuti nagu vanast madratsist. 

Diesel veetis esimesel päeval Booga kokku umbes 11 tundi. Ta oli koerale seltsiks, rääkis koeraga ja üritas tema usaldust võita. Ta hoolitses ka selle eest, et koera kõht oleks täis. Diesel lahkus Boo juurest varahommikul ja naasis järgmisel päeval kell 10. Ta võttis koera jaoks hommikusöögi kaasa ja koer harjus mehega üha rohkem. Lõpuks lasi ta endale kaelarihma panna.

«Kui ma sain ta lõpuks rihma otsa, kõndisime umbes pool tundi. Püsisin tema kõrval, üritasin endiselt ta usaldust võita. Seejärel panin teki maha ja istusime seal umbes tund aega,» meenutas Diesel. Viimaks lasi Boo end sülle võtta ja autosse tõsta. Dieseli sõnul sai koer lõpuks ilmselt aru, et mees ei taha talle liiga teha.

Diesel sõidutas Boo esmalt loomaarsti juurde. Boole tehti parasiiditõrje ja selgus, et tegemist on väga armastava ning õrna koeraga, kes sai teistega väga hästi läbi. Nüüd otsib Diesel koerale uusi omanikke, keda kutsu saaks usaldada ja armastada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles