Mikk Mäe: lemmiklooma valides peab tekkima n-ö õige tunne

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Mäe ja Bobcät.
Mikk Mäe ja Bobcät. Foto: Erakogu

Täna saame lähemalt tuttavaks laulja Mikk Mäe lemmikloomaga, kelleks on kass Bobcät. Mikk on eelnevates intervjuudes nimetanud Bobcäti lausa enda talismaniks.

Lemmiku nimi/nimed: «Pole kunagi tema nime kuhugi kirjutanud, kuid kutsume teda Bobcätiks, jah, see sama väikse traktori nimi, või siis Bob. Nimi tuli natukene minu initsitatiivil, sest passis oli tema tegelik nimi Bonifas Monfluense.»

Lemmiku vanus: «Bobcät sai hiljuti 2-aastaseks.»

Lemmiku tõug: «Lühikarvaline Scottish fold – tegu on hästi rahuliku ning sõbraliku kassiga, on natukene vastu tüüpilisele kassi stereotüübile, et kass elab täitsa omaette ning ei tee kellestki välja.»

Bobcät
Bobcät Foto: Erakogu

Kuidas lemmiku leidsite? «Otsisime konkreetset tõugu internetist.»

Kas omanik valib lemmiklooma või vastupidi? «Oleneb, kuid kindlasti peab olema see n-ö õige tunne. Isegi kui oled tõu välja valinud ja palju taustauuringut teinud, ent kui loom ei tundu päris see, siis vastu tahtmist see asi ei tohiks kindlasti käia.»

Miks just kass? «Kassid on alati meeldinud ja kui peaks juhtuma, et keegi ei satu mõnda aega koju, siis kass saab väga hästi iseendaga hakkama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles