Mees ehitas redeli, et kass saaks õues käia (1)

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Frank May/picture-alliance / Frank May

Oxfordi ülikoolis doktoriõppes oleval Tariq Khoyarattyl on oranž kass nimega Nelson, kes armastab õues käia. Kui aga majaomanik teatas, et nende hoonele pole lubatud välisuksele kassiluuki paigaldada, pidi Khoyaratty asjale loominguliselt lähenema. 

Khoyaratty ja tema elukaaslane Nikki elavad hoones, mis on muinsuskaitse all. Sellest tulenevalt teatas majaomanik neile, et maja välisukse külge pole lubatud paigaldada kassiluuki, mille kaudu kiisu saaks muidu iseseisvalt õues käia, kirjutab Bored Panda.

Kuna Nelsonile meeldib õues käia, ent Khoyaratty elab majas teisel korrusel, ehitas mees kassile redeli, mille kaudu saab kiisu ronida teise korruse koridoriaknani ja sealt majja siseneda. 

Khoyaratty rääkis, et nad polnud esialgu kindlad, kas kass hakkab redelit kasutama, seega ta tegi kõigepealt väiksema redeli, et kass õpiks esimese korruse aknast sisse ronima. Kuna see tuli kassil vabalt välja, ehitas mees pikema redeli, mis ulatus teise korruse aknani. Esialgu tuli kiisut meelitada maiustustega, aga lõpuks sai kass teekonna selgeks ja nüüd ta käibki redeli kaudu õues. 

Vaata videost, milline redel välja näeb!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles