Aasta aega lojaalselt omanikku oodanud koer jäi auto alla

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dar Yasin/AP

3-aastane koer nimega Loung sai mõni aeg tagasi Tais üsna kuulsaks kutsuks. Usutakse, et Loung kukkus liikuvalt autolt maha ja alates sellest ajast pole ta oma omanikku näinud.

See juhtum leidis aset umbes aasta eest, kuid lojaalne koer jäi tiheda liiklusega autotee äärde omanikku truult ootama. Loung ei osanud kuskile mujale ilmselt minna ja lootis, et omanik tuleb talle järele, kirjutab Telegraph.

Lähedalasuva küla elanikel hakkas koerast kahju ja nad pakkusid talle sageli toitu. Üle maailma Taisse rännanud turistid käisid koerakest vaatamas ja kõik imetlesid seda, kui lojaalne võib üks koer olla.

Eelmisel nädala kurvastas koerasõpru aga uudis, mis teatas, et Loung jäi tee ääres auto alla. Loung on pärast surma veelgi kuulsamaks saanud ja tema traagiline lugu levib internetis kulutulena. Kohalik koerasõprade klubi plaanib Loungi Tha Mai piirkonda maha matta ning koerale matused korraldada.

Selle kuu alguses kogus internetis kuulsust koer Maya, kes ootas truult oma omanikku Hispaanias Alicantes asuva haigla ees. Kuigi Mayat üritati haigla juurest eemale meelitada, ei lasknud koer end segada ja istus lojaalselt haigla juures. Maya on Akita Inu tõugu ja kuna seda peetakse maailma üheks lojaalsemaks koeratõuks, siis pole ilmselt kuigi suur üllatus, et koer just nii käitus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles