Päevakäpp: tiiger Triibik otsib kodu

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triibik.
Triibik. Foto: Kasside Turvakodu

Kasside Turvakodus ootab uut omanikku kassipoiss nimega Triibik, kes on noor ja väga aktiivne.

Oma välimuse ja mänguhimu poolest teeb Triibik silmad ette nii mõnelegi päris tiigripoisile. Tema vöödid ja triibud oleksid justkui joonlauaga välja mõõdetud ning üksteise järgi ritta seatud.

Triibikule meeldib väga mängida – lausa nii väga, et ta mängib kõigega, mis ette juhtub. Mängitakse mänguasjadega ja ka teki alla peitu pandud käega. Üle kõige armastab Triibik aga teisi nurrumootoreid. Üheskoos joostakse, magatakse ja mängitakse. Poetakse kappidesse ja karpidesse, kapatakse mööda tuba ja päevitatakse aknalaudadel. Triibik loodab väga, et tema isiklikus kodus on veel mõni nurrumootor, kellega parimateks sõpradeks hakata.

Inimesega on Triibikul kahetised lood. Ta ei teagi täpselt, mida nendega peale hakata. Õues olid inimesed tema vastu halvad, kuid hoiukodus on Triibiku usaldus kasvanud. Triibik on suur töödejuhataja kõiges, mida perenaine ette võtab. Hommikuti saadetakse perenaine ilusti tööle ning õhtuti oodatakse koju. Hetkel veel Triibik kardab hellitusi, kuid päriskodus on alati nurrumootorite areng kiirem. Inimene, keda võib usaldada ning kes näitab, et enam kunagi ei pea kartma vägivalla pärast.

Kui sina otsid omale uut sõpra, siis kirjuta info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles