Uskumatu vedamine: rongi alla jäänud kiisud jäid elama

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurbritannias Kentis leiti raudteelt padjapüüridesse pandud kaks süsimusta noort kassi. Kassidest oli koguni kolm rongi üle sõitnud, kuid kiisud polnud õnneks viga saanud.

Suurbritannia loomakaitse asus asja lähemalt uurima pärast seda, kui raudteetöölised leidsid eelmisel nädalal raudteerööbastelt hirmunud kassid. Loomakaitse esindaja Deborah Perti sõnul on see tõeline ime, et need kassid elus on, kirjutab Express.co.uk.

Raudteetöötajad vaatasid hirmuga, kuidas kolm rongi kiisudest üle kihutasid ja alles siis said nad neile appi tõtata, sest antud rajal rohkem ronge sel hetkel ei sõitnud. Õnneks ei saanud kassid vigastada, vaid pääsesid kõigest ehmatusega.

Kassid olid umbes aasta vanused ja mõlemal oli kiip. Väidetavalt olid kiisud kõigest paar päeva varem kaduma läinud. Üks kiisudest, Sophie, oli kadunud olnud üheksa päeva ja teine, Tiggs, umbes nädala. 

Kassid viidi esialgu loomakliinikusse, kus neid veidi turgutati. Loomakaitse ja politsei uurivad, kuidas õnnetud kiisud raudteele sattusid. «Meie hinnangul sidus keegi meelega need kassid padjapüüridesse ja viskas julmalt raudteele,» sõnas Deborah Pert. «See inimene pidi teadma, milline kohutav saatus neid kasse võis oodata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles