Ajuvähki põdev koer täitis omaniku suurima soovi

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole midagi paremat sellest, kui saad oma elu erilisi hetki jagada heade sõpradega. Koer nimega Charlie elas 15 aastat Kelly O'Connelli juures ja üheskoos ületasid nad nii mõnedki takistused. Kui O'Connell hakkas oma pulmi planeerima, oli tema suurimaks sooviks see, et eakas ja haige koer peaks pulmapäevani vastu.

Pulmadele eelnenud kuu jooksul polnud keegi kindel, kas Charlie suudab tähtsal päeval pulmaseltskonnaga liituda. Koeral diagnoositi ajuvähk ja tema keha oli väga nõrk. Õnneks oli Charlie pulmapäeval elus, kuid liiga nõrk, et altari ette kõndida. Pulmaseltskond ei jätnud Charlie't nurga taha pikutama, vaid üks tegus pruutneitsi võttis koguka koera sülle ja kandis ta pruudi kõrvale, edastab The Dodo.

Kõik teadsid, kui oluline see Kelly O'Connelli jaoks on, et tema koer võtaks pulmast osa. Pulmakülaliste sõnul üritasid kõik pisaraid tagasi hoida, sest tegu oli igati emotsionaalse päevaga.

Pulmafotograaf Jen Dziuvenis sõnas, et seltskond käitus samuti, nagu käitutakse näiteks eaka sugulasega, kes on suremas. Pärast pulmatseremooniat kallistas pruut Charlie't ja korda kutsule: «Charlie, sa oled siin. Sa said hakkama.»

Charlie suri nädal pärast pulmi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles