Mees pussitas koera kööginoaga surnuks (1)

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Norras mõisteti sel nädalal 90 päevaks vangi mees, kes pussitas kööginoaga kahte temale kuulunud koera.

Üks koertest sai pussitamise tulemusel surma, teisel õnnestus pärast paari noahoopi minema joosta. Veider juhtum leidis väidetavalt aset ühes kortermajas pärast seda, kui mees oli oma naisest lahku läinud, kirjutab The Local.

Pealtnägijate sõnul oli 30. eluaastates mees koeri pussitanud ja seejärel autoga minema sõitnud. Autosõit ei kestnud kaua, sest mees sõitis otsa seisvale autole ja otsustas sündmuskohalt jalgsi lahkuda. Politseil õnnestus ta arreteerida, kui ta pöördus kergemate vigastustega kohalikku meditsiiniasutusse.

Mees selgitas kohtus, et ta läks endast välja seetõttu, et tema elukaaslane, kellega nad olid koos olnud 17 aastat, otsustas suhte lõpetada. Mehe sõnul tarbis ta sel õhtul ohtralt alkoholi ja sattus raevu ning peksis kodu segamini. Lõpuks ründas ta koeri noaga.

Süüdistaja nõudis, et mees läheks vangi 120 päevaks ja et temalt võetakse kaheks aastaks juhiload ära. Kohtunik otsustas veidi leebema karistuse kasuks ja mõistis mehe 90 päevaks vangi, temalt võeti kaheks aastaks load ära ja mehel pole kolme aasta jooksul lubatud lemmikloomi omada.

Mehe kaitsja ütles, et tema klient peab tehtu üle järele mõtlema ega soovi kohtuotsust esialgu kommenteerida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles