Naine viskas vastsündinud koerakutsikad prügikasti

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lambakoer oli parajasti omanikuga kiirrongis Saksamaa keskosas, kui koerake hakkas poegima. Vastsündinud kutsikad viskas aga omanik rongijaama jõudes prügikasti.

Kasseli linna politseinike sõnul oli 52-aastane naine oma lambakoeraga reisil, kui koer hakkas rongis poegima. Selle asemel, et vastsündinud kutsikate eest hoolitseda, viskas naine need prügikasti. Rongis sündinud neljast kutsikast kaks olid surnud, kuid kaks tükki olid veel elus, kirjutab The Local.

Ühe kutsika võttis enda hoolde kaasreisija, kuid ühe elusa kutsika viskas naine koos kahe surnud kutsikaga prügikasti. Ta väitis politseile, et kõik kolm kutsikat sündisid surnult, kuid politsei tegi kindlaks, et üks prügikastis olnud kutsikatest oli elus. Vastsündinud koerake toimetati loomaarsti juurde.

Rongijaamas sündis aga koeral veel üks kutsikas ja naine kinnitas politseile, et hoolitseb selle kutsika eest ise. Aga kui naine läks järgmise rongi peale, jättis ta viienda kutsika taaskord rongijaama maha. Kuues kutsikas sündis juba järgmises rongis.

Politsei käsitleb seda juhtumit kui loomapiinamist ja nad on loomakaitsele naisest teada andnud. «See on kohutav lugu,» ütles politsei esindaja napisõnaliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles