Päevakäpp: aasta aega kodu oodanud Tommi

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommi.
Tommi. Foto: Eesti Loomakaitse Selts/Facebook

Eesti Loomakaitse Selts otsib kodu aastasele Tommile, kes on praeguseks juba umbes aasta elanud hoiukodus. Kuigi Tommi saab hästi läbi oma hoiukodu kassi, suure koera ja teiste pereliikmetega, igatseb ta üle kõige päris oma kodu.

Tommi leiti väga pisikesena koos teise väikese saatusekaaslasega eelmise aasta suvel Narvast. Alguses olid kiisud üsna metsikud, kuid hoiukodus muutusid nad üsna kiirelt usaldavaks ja inimsõbralikuks ning palju positiivseid muutuseid toimub tänaseni.

Tommi nurrumootor läheb kiirelt tööle ja oma tähelepanuvajadusest annab ta märku valjuhäälse ning nõudliku näugumisega. Oma CV-sse saab kiisu tänaseks lisada ka ühe hiire püüdmise!

Tommi on kastreeritud, kiibistatud, ta on saanud parasiiditõrje ja vajalikud vaktsiinid. 

Kui soovid Tommi kohta lisainfot, kirjuta aadressil info@loomakaitse.ee või helista 52 67 117 (tööpäeviti kell 9-17). Kui leiad, et Tommi võiks olla sinu uus pereliige, täida loomasoovija ankeet. Aitame Tommil leida oma kodu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles