Pildid: põrsas jalutab rihma otsas ja peab end koeraks

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kes meist poleks näinud filmi «Babe», mille peategelaseks on väike põrsas, kes kasvab üles koertega ja peab isegi end koeraks. Tuleb välja, et selline põrsas on päriselt ka olemas.

Saage tuttavaks: kaheksakuune põrsas Frankie Eiswine oskab omaniku sõnul haukuda, saba liputada, trikke teha ja kelle garderoobi kuulub üle kümne uhke kostüümi. 

Frankie omanik Laura Broadley-Crawford ütles, et kui ta oli väike, siis oli «Babe» üks tema lemmikfilme ja sealt tekkis tal ka armastus väikeste sigade vastu. Naine otsustas selle aasta märtsis salaja soetada pisikese sea. Oma abikaasale ei maininud ta sellest plaanist midagi ja abikaasa andis seale nädalakese aega, et siga võidaks mehe südame või vastasel juhul peab naine sea tagasi viima. 

Broadley-Crawfordi sõnul on Frankiest saanud Instagramis suur staar ja naine kinnitab, et pisike siga peab end koeraks ning talle meeldib rihma otsas jalutamas käia. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles