Hüljatud kassipojad üritasid haiget õde soojas hoida (3)

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Megan Sorbara leidis tänavalt kolm õnnetut kassipoega ja mõistis kiirelt, et ühega neist on midagi lahti: nimelt olid kaks suuremat kassipoega oma väiksema õe enda vahele ära peitnud ja üritasid teda kaitsta.

Sorbara sõnul üritasid kaks triibulist kiisut oma üleni valget õde soojas hoida, kuna see värises ja tal oli tervisega probleeme. Sorbara viis kiisud varjupaika ja pani neile nimed jäätisemaitsete järgi: Praline, Pistachio ja Coconut, kirjutab Bored Panda.

Sorbara üritas kasutada kassipoegi ka selleks, et nende ema välja meelitada, kuid see tal ei õnnestunud. Õnneks oli Sorbaral endal kodus koer Bitsy, kes on üldiselt suur kassisõber ja kellest sai kolmele kassipojale kasuema.

Lumivalgele Coconutile mõjub koera seltskond imehästi, sest tänu sellele liigutab kiisu end rohkem ja tema lihased muutuvad tugevamaks. Coconut oli leidmise hetkel väga nõrk ja väeti. Nüüd suudab ta juba oma pead kauem üleval hoida ja näeb palju parem välja. 

Pisike Coconut ja Bitsy:

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles