Päevakäpad: kassipojad Nitida ja Angulus on kodu ootel

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angulus ja Nitida.
Angulus ja Nitida. Foto: Pesaleidja/Facebook

Pesaleidjas ootavad uut omanikku 3,5-kuused kassipojad Nitida ja Angulus. Esmapilgul on need kaks täitsa erinevad, kuid tegelikult täiendavad nad üksteist imeliselt. 

Nitida on kõige suurem inimeste sõber ja nurrumootor. Talle meeldib inimeste juures ja süles olla. Nitidale meeldib magada kaisus teki all, kus ta armastab end võimalikult inimese ligi sättida.  Alguses võib ta veidi võõrastada, aga kui pai kätte saab, on kõige suurem sõber. Ta armastab päikese käes peesitada ja akna peal jälgida, mis väljas toimub. Meeldib magada korvides. Oskab väga ilusti liivakasti kasutada. Söögi suhtes pole pirts, kuid armastab konservi süüa.

Angulus on suur mürakaru, väga aktiivne kassipoiss. Talle meeldib mängida, kuid paidest ka ära ei ütle. Meeldib vaadata, kuidas nõusid pestakse, ja selle juures abiks olla nii palju kui oskab. Teda ei heiduta see, et ta võib märjaks saada. Ta tahab olla inimeste läheduses, aga talle meeldib ka akna peal jälgida, mis väljas toimub ja muidugi päikse käes peesitada. Vahel poeb sülle ja nõuab pai. Meeldib magada korvides. Oskab kasutada ilusti liivakasti ja toidu suhtes ei ole valiv. 

Kui soovid ühele neist või miks mitte ka mõlemale kodu pakkuda, siis palun täida kiisuvõtja küsimustik. Mõlemad kiisupojad on saanud ussirohtu ja võtavad koju kaasa kingipakikese Royal Caninilt. Kiisupojad elavad hetkel ajutises hoiukodus Järvamaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles