Kass kõndis endise omaniku leidmiseks pika maa maha (2)

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Nancy Cowen võttis kümme aastat tagasi endale varjupaigast kassi, kellele ta pani nimeks Cleo. Kahjuks pidi vanem proua mõni aeg tagasi kassist loobuma, kuna ta kolis elama eakate hooldekodusse. Cleo läks elama naise naabri juurde.

Paar nädalat pärast seda, kui Nancy oli end hooldekodus sisse seadnud, märkasid hooldekodu töötajad, et maja ümber tiirleb üks sõbralik kiisu. Kass vaatas aeg-ajalt akendest sisse ja magas tavaliselt hooldekodu välisukse ees. Ta ei soovinud sealt lahkuda, kirjutab Bored Panda.

Üks töötajatest võttis kassi sülle ja Nancy juhtus seda nägema. Ta ütles, et kass meenutab kangesti tema endist kassi, kuigi tema kassil oli jupike sabast puudu, mille ta oli õnnetuse tõttu kaotanud. Hooldekodu töötajad kontrollisid pikakarvalise kiisu saba ja selgus, et kassi sabast oli tõesti osa puudu.

Keegi ei osanud selgitada, kuidas Cleo oma endise omaniku üles leidis, sest hooldekodu asus Nancy endisest kodukohast üsna kaugel. Õnneks lubas hooldekodu Nancyl kassi endale jätta ja nüüd veedavad need kaks oma pensionipõlve koos. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles