Hea tuju video: koertesalongi töötaja lööb koeraga tantsu

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dan Rowlands/Mercury Press/Caters News Agency

Mõne koera jaoks võib koertesalongi külastus ja pesemine ning karvkatte pügamine olla väga hirmutavad. Aga Argentiinas tegutsev koertesalongi omanik Luis Antonio Caballero on leidnud mooduse, kuidas olukord kõigi jaoks stressivabamaks muuta.

58-aastane Caballero ja tema naine Gabriela on loomapoe PetShop Perrito Feliz omanikud. Hiljuti õnnestus Garbielal videole jäädvustada lõbus hetk, kui tema abikaasa pesi parajasti ühte koera ja samas tantsis kutsuga, kirjutab The Dodo.

«Läksin korraks teise ruumi, et teed teha ja kui tagasi tulin, siis nägin teda tantsimas,» rääkis Gabriela. «Ta ei pannud mind tähele ja ma võtsin oma telefoni välja ning filmisin teda. Meie jaoks on see üks tavalistest tööpäevadest.»

Koertesalongi ja loomapoe pidamine pole ainsad asjad, millega Luis Antonio tegeleb.  Vabal ajal hoolitseb ta selle eest, et tänavalt leitud koerad jõuaksid koju tagasi või leiaksid uued kodud. 

Vaata lõbusat videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles