Toredad fotod: Samson naudib pikki hommikuid ja jookseb meeleldi rannas

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samson tukkumas.
Samson tukkumas. Foto: Instagram/@samsonthedood

Talle meeldib kanda inimeste riideid, poseerida erinevate aksessuaaridega ja tal on Instagrami keskkonnas 120 000 jälgijat. Ta on Samson.

Kuldse retriiveri ja puudli segu Samson rõõmustab koerasõpru just humoorikate piltide ja lõbusate ettevõtmistega. 

Samson armastab reisimist. Foto: 
Samson armastab reisimist. Foto: Foto: Instagram/@samsonthedood

Kanadas sündinud goldendoodle'i tõugu koer elab nüüd New Yorgis ja veedab perekonnaga mõnusalt aega, reisides mööda maailma ja külastades erinevaid kohvikuid ja restorane. 

Samsoni perenaine Jessica ütles Postimehele, et postkaardilikud pildid sünnivad üsna kergelt. 

Samson armastab ka head toitu. Foto: 
Samson armastab ka head toitu. Foto: Foto: Instagram/@samsonthedood

«Samson on väga kannatlik ja võtab neid poose, mida paljud koerad ei taha, näiteks toidu ees. Arvan, et ta teab, et poseerib, ning lisaks armastab ta tähelepanu ja maiust, mis teda hiljem ootab. Mulle meeldib talle inimlikkust juurde lisada, nii võib igaüks temaga samastuda. Ta naudib head toitu, reisimist ja lõbutsemist, lisaks on ta intelligentne, sportlik ja suhtlusaldis. Samsonil pole midagi selle vastu, et talle riideid või aksessuaare külge pannakse ja loomulikult on need tal peal ainult mõne minuti. Ühe fotosessiooni käigus teeme umbes kümme pilti. Kuna ta on rahulik ega liigu, on tema pildistamine lihtne,» kirjeldas Jessica.

Samsoni postkaardilikud pildid sünnivad perenaise sõnul kergelt, sest koer püsib paigal ja nii saab fotod kiiresti tehtud. Foto: 
Samsoni postkaardilikud pildid sünnivad perenaise sõnul kergelt, sest koer püsib paigal ja nii saab fotod kiiresti tehtud. Foto: Foto: Instagram/@samsonthedood

Samsoni üks parimaid sõpru on kaisukaru Bea, kellega talle kaisutada meeldib ja kellega on mõnus hommikukohvi võtta.

Koer ja tema parim sõber. Foto: 
Koer ja tema parim sõber. Foto: Foto: Instagram/@samsonthedood

Kõiki fotosid Samsoni tegemistest saab vaadata tema Instagrami lehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles