Maapealne paradiis: Hawaiil saab viskuda 500 kassi vahele

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis AFAR media videost

Kassisõpradel tasub broneerida esimene pilet Hawaii suunas lendavale lennukile, sest sealses Lanai kasside varjupaigas võib end kasside vahele visata ja täiel rinnal elu nautida.

Hetkel elab varjupaigas peaaegu 500 kassi, kellel on suurel maalapil lõpmatud võimalused ronimida ja päikese käes päevitada, vahendab Bored Panda.

Kõik kiisud ootavad oma päriskodu ja külastajatel on vaba voli meeldima hakanud lemmik endale päriseks võtta ja loovutustasu kasside eest ei küsita.

Pargi tegevdirektori Keoni Vaughni sõnul saavad kõik varjupaiga kassid puhata, regulaarse veterinaarkontrolli, head toitu ja toredat olemist liigikaaslaste seltsis. Mehe sõnul on neile väga oluline, et iga Lanais elav kass saaks armastavasse koju, kuid kui see ei õnnestu, pole neil ka midagi selle vastu, et nurrumootor oma elupäevade lõpuni varjupaika jääb.

Vaughni sõnul satub Lanaisse palju turiste ja päevas käib varjupaigast läbi umbes 15-30 külastajat.

Need, kes lemmikut endale mingil põhjusel päriseks võtta ei saa, kuid südamesse puges väike karvapall ikkagi, siis on võimalik toetada looma eest hoolitsemist 20 dollariga kuus. Vastutasuks annavad varjupaiga töötajad pidevalt teada, kuidas kassil läheb ja millega ta tegeleb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles