Oma koera kollaseks värvinud Pokémon Go fänn ajas loomasõbrad vihale

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pokémon Pikachu
Pokémon Pikachu Foto: SCANPIX

Just siis, kui tundub, et Pokémonide hullus ei saa enam süveneda, üllatatakse meid taas. Seekord värvis üks taskukoletiste fänn oma koera Pikachuks.

Peremees, kes oma pomeranianist erkkollase Pikachu tegi, on sattunud vihaste inimeste turmtule alla, vahendab Metro. Juba ainuüksi Facebookis on videot vaadatud üle kolme miljoni korra. Koeraomanikku peetakse julmaks ja vastutustundetuks inimeseks, kes on Pokémon Go mängimisega liiga kaugele läinud.

Hoolimata sellest, et Pikachu on paljude lemmik, tuleb siiski meeles pidada, et looma kasuka värvimine teeb talle kahju, sest värvi võib sattuda nii silma, ninna kui kõrva ja olla äärmiselt mürgine.

Loomakaitsjate organisatsiooni PETA Suurbritannia kontori direktor Elisa Allen ütles Metrole, et koerad on siiski elusolendid ja mitte mänguasjad. «Erksad värvid jäägu virtuaaltegelastele. Mängud on mängud, koerad on koerad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles