Majaelanikud on hädas naabriga, kes kogub kasse ja prügi

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassipojad. Pilt on illustratiivne.
Kassipojad. Pilt on illustratiivne. Foto: Panther Media

Lääne maakonnas Uuemõisas on Kaare tänava elanikud juba üle kümne aasta hädas naabriga, kes kogub kasse ja prügi, seejuures ei tea keegi täpselt, kui palju naisel kiisusid tegelikult on.

Kõik sai alguse üle-eelmisel nädalavahetusel, kui sotsiaalmeedias anti teada naisest, kes Haapsalus Karja tänaval kasse müüs. Inimesi häiris, et loomad olid silmanähtavalt halvas seisukorras, kirjutab Lääne Elu

Sotsiaalmeedias väideti, et naine käib kassipoegi vägisi inimestele kaela määrimas, ähvardades loomad muidu tappa. Kui algul pidasid Eestimaa loomakaitse liidu juht Heiki Valner ja Läänemaa kolleeg Kaija Paalbergi ning Vilkla varjupaiga vabatahtlik Cim Aaje jutte naljaks, siis kohale jõudes selgus, et kõik vastab tõele. 

Valner oli varem naisega kokku leppinud, et proua lubab kasse aidata, kuid reedel jäi uks loomakaitsjate ees suletuks ja ainsaks võimaluseks näeb Valner avalduse kirjutamist Läänemaa veterinaarkeskusele. 

Ridala vallavalitsuse registripidaja-referent Kaire Viiluste sõnas Lääne Elule, et korteriühistu pole neile mingeid kirju ega avaldusi saatnud, kuid rõhutas, et iga sellise probleemi korral tuleb teha vallavalitsusele märgukiri, et ametnikel oleks alus tegutsema hakata – sotsiaalmeedias omavahel kirjutamisest pole kasu.

Täispikka artiklit saab lugeda Lääne Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles