Video: kümme päeva kadunud olnud koer sai peremehega taas kokku

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kali sai pere juurde tagasi.
Kali sai pere juurde tagasi. Foto: Kuvatõmmis Jenny Hengelfelti videost/Youtube

Põhja-Carolinast pärit perekond kaotas Kanadas Ontario provintsis oma seitsmeaastase koera, kelle nad kümme päeva hiljem tagasi said.

David Kareken, tema abikaasa ja nende seitsmeaastane koer Kali võtsid ette perereisi Quetico parki, vahendab cbcnews. Vahepeatusena imetleti Rebecca juga, kui koer vee ääres libises ja sisse kukkus. 

Karekeni sõnul kadus voolavasse vette kukkunud koer vaateväljast ruttu. Tunde kestnud otsimine ei kandnud vilja ja arvates, et lemmik on uppunud, võeti vastu raske otsus pargist lahkuda.

Murepilv kadus pea kohalt ruttu. Peaaegu kaks nädalat hiljem sai Kareken Quetico pargist kõne, kus anti teada, et Kali-sarnane koer on leitud. «Vajusin põlvili, sest ma ei suutnud seda uskuda, ta oli elus ja terve,» rääkis Kareken. 

Mees istus autosse ja sõitis kiiresti Ontariosse tagasi, kus kohtus armastatud perelemmikuga, kes oli küll veidi kõhnem, aga sellegipoolest elu ja tervise juures. Karekeni üllatas tõsiasi, et koer sai nii pikalt üksinda metsikus looduses hakkama.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles