Täna avatakse Tallinna loomade varjupaik

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljassaare loomade varjupaik avatakse neljapäeval, 4. augustil.
Paljassaare loomade varjupaik avatakse neljapäeval, 4. augustil. Foto: Sander Ilvest

Kõiki loomasõbrad on oodatud 4. augustil kell 12  avama uut loomade varjupaika Paljassaare poolsaarel aadressil Paljassaare tee 85.

Avamise raames on võimalik tutvuda lemmikloomateemalise näitusega ja näha pildiseeriat varjupaiga valmimisest. Kohapeal saab osa võtta õnneloosist, millest saadud tulu eest soetab Varjupaikade MTÜ loomade süstimispuuri.

Avamisel ja sellele järgneval päeval toimub kasside ja koerte tasuta kiibistamine. Kiibistada on võimalik neljapäeval kella 12.00–17.00 ja reedel kella 9.00–17.00. Kiibistamine toimub eelregistreerimisega numbril 51 41 431. Kõik kiibistatud loomad kantakse Tallinna lemmikloomaregistrisse.

Kingitusena Varjupaikade MTÜ-le on oodatud kvaliteetne kassipojatoit ja kassiliiv. Varjupaiga tegevuses alati vajalike asjade nimekirja leiab Varjupaikade MTÜ veebilehelt. 

Alates 1. juulist hakkas hulkuvate loomade püüdmise ja hoidmise ning korjuste koristamise teenust riigihanke korras osutama linna uus lepingupartner Varjupaikade MTÜ. Teateid kaotatud ja leitud lemmikloomadest ning loomakorjustest saab anda telefoninumbril 51 41 431. Karantiiniperioodi läbinud, kojuminekuvalmis kassidele on varjupaigas eraldi toad täiskasvanud kassidele ja kiisupoegadele. Koertele jalutamiseks ja sotsialiseerimiseks asub territooriumil viie agility elemendiga koerte jalutusväljak. Kvaliteetse veterinaarse ravi pakkumiseks on tänapäevane meditsiinitehnika, sealhulgas on võimalik teha ultraheliuuringuid ja röntgenülesvõtteid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles