Downing Streeti kassid peavad ikka veel võimuvõitlust

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti peaministri residentsi ametlik hiirepüüdja Larry
Briti peaministri residentsi ametlik hiirepüüdja Larry Foto: SCANPIX

Suurbritannias Westministeri hoonetes jätkuv kassidevaheline võimuvõitlus poleg kaugeltki oma lõppu leidnud, sest Larry ja Palmerston on viimasel ajal aina enam karvupidi kokku läinud.

Kui muidu vaieldakse Downing Streetil pigem sõnadega, siis Larry ja tema välisministeeriumis elav rivaal Palmerston lasevad käiku teravad küüned, vahendab Daily Mail. 

Ühendkuningriigi peaministri residentsi ees olla nähtud Larryt Palmerstoni suunas sisisemas, mis viis suure kakluseni. Kakluse käigus kaotas Larry oma lilla kaelarihma, samal ajal kui Palmerstoni katsid küünejäljed ja kriimustused. 

Möödunud nädalal läksid Larry ja Palmerston jälle omavahel riidu, kui Palmerston ei suutnud leppida sellega, et Larry välisministeeriumi maja ette sattus. Toona lahutas kakluse turvamees. 

David Cameron sõnas pärast lahkumist, et kuna Larry on residentsi ametlik hiirepüüdja, jääb loom Downing Streetile. Välisministeeriumis hiirekaitset pidav Palmerston täidab töökohustusi aprillikuust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles