Pokémonide otsijad leidsid kastitäie mahajäetud loomi

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hamster
Hamster Foto: AP / Scanpix

Järjest populaarsemaks muutuv rakendus Pokémon Go suunab inimesi rohkem väljas liikuma, mille tõttu on päästetud juba nii mitmegi looma elu.

Sel nädalal Texase osariigis kodu lähedale parki läinud Sara Perez and Matthew Teague ei osanud uneski näha, et leiavad Pokémonide asemel hoopis kastitäie mahajäetud loomi, vahendab The Dodo.

«Nägime kasti, kus omakorda oli sees puur, kuhu oli surema jäetud paarkümmend hamstrit, kellele polnud jäetud vett, söögiks olid vaid mõned seemned, enamik loomadest olid ülekuumenenud,» selgitavad Perez ja Teague, kes proovisid näriliste omanikku leida, ent tulutult. Nii võttis paar puuri endaga kaasa, loomadele anti juua ja süüa. Nüüd otsivad Perez ja Teague loomadele kodu.

See pole aga esimene selline juhtum. Vaid mõned päevad varem leidsid Pokémone jahtima läinud mängijad Houstonist viga saanud kutsika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles