Imeline muutumine: varjupaiga ukse taha jäetud Marley on just kui uuesti sündinud

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marley uus elu.
Marley uus elu. Foto: Kuvatõmmis Varjupaikade MTÜ videost

5. juulil jäeti Tallinna kodutute loomade varjupaiga ukse taha kohutavas seisukorras koer Marley.

Kui esialgu ei olnud kindel, mis loomake viltis ja pusas karva all pesitseb, siis pärast pügamismasina vaikset urinat ja esmast šokki on varjupaigas ringi jooksmas tundmatuseni muutunud Marley. Varjupaiga töötajatel jagub koera kohta ainult kiidusõnu. Varjupaikade MTÜ turundusjuht Mari Hagi sõnul läheb Marleyl paremini kui julgeti loota.

«Ta on täiesti armas loomake, otsib inimese lähedust, viskab end pikali ja nõuab sügamist,» kiidab Hagi. 

Eile käis Marley aedikus üks teine väike koer ja omavahel saadi hästi läbi. Täna ootab Marleyt ees tee kliinikusse, sest tundub, et koer parema silmaga ei näe. «Aga see pole suur probleem, kuna ühe silmaga saavad loomad suurepäraselt hakkama,» sõnab Hagi.

Hagi lisab, et arst vaatas üle ka Marley kõrvad, mis olid täiesti puhtad ja korras. «Arst arvab, et ta laperdab kõrvu sellepärast, et niisugune karvutu olek on talle harjumatu.»

Väikeloomakliinikus ootab Marleyt täna ees kastreerimine, lisaks uuritakse koer korralikult läbi, samuti puhastatakse hambad hambakivist.

«Kui tänane päev läbi ja tema tervislik seisund selge on, hakkame kohe talle ka kodu otsima,» selgitab Hagi.

Vaata rõõmustavaid kaadreid Marley uuest elust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles