Päevakäpp: uhke kasukaga Tenza soovib kodusoojust tunda

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tenza.
Tenza. Foto: Pesaleidja/Facebook

Tenza on paariaastane kassipreili, kes on küll pärit Viljandist, kuid kolis Pesaleidja hoole alla lootuses, et meie paljude jälgijate hulgas ehk leidub temalegi huvilisi. 

Tänavaelu on Tenza inimeste suhtes arglikuks muutnud, kuid iga päevaga silkab ta julgemalt mööda kassituba ega kössita enam sügaval pesas peidus, mis annab lootust, et aega andes võib ühel päeval ka tema usalduse võita.

Tegu on kassitoa ühe erilisema kasukaga kassiga – säravvalge karv, mida markeerivad siin-seal üle kere mõned omanäolised hallid laigud, lõpetuseks üleni hall kohev saba. Oma kasuka eest kannab ta ise suurepäraselt hoolt nagu ühele õigele kiisupreilile kohane, nii pole see kunagi määrdunud ega pulstunud.

Kodune keskkond ja kannatlikkus on just see, mida Tenza vajab, et õppida inimesi ja nende lähedust armastama. Ta on vaktsineeritud, saanud kiibi ning parasiitidetõrje – seega täiesti valmis, et seada sammud uude koju.

Kui soovid, et sellest erilisest valgest karvapallist saaks just Sinu uus pereliige, siis palun täida kassivõtja küsimustik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles