Päevakäpp: kodu otsib väike röövel Ronja

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronja.
Ronja. Foto: Pesaleidja/Facebook

Pesaleidja kaudu otsitakse kodu 2-aastasele emasele kassile nimega Ronja. Kilpkonnamustriga Ronja on oma õiget kodu oodanud juba terve aasta. 

Praegu asub Ronja Tallinnas ja kosub, teda ootab ees steriliseerimine. Hoiukodus, kus ta parajasti viibib, on ta olnud küll lühikest aega, aga perenaine kiidab kassi head söögiisu ja ütleb, et kombeka kiisu kohaselt pole Ronja söögi suhtes sugugi valiv. Kass oskab liivakastis käia. 

Ronja pole olnud kunagi kuri ega agressiivne. Ta on arg ja pisut umbusaldav. Eks elu on õpetanud. Kui võõras käsi üritab talle pai teha, võib ta natuke susiseda, aga kui Ronjaga rääkida ja pakkuda talle ehk midagi maitsvat hamba alla, siis lõpeb peagi ka susin. Nagu iga teinegi kass, oskab Ronjagi magusalt nurruda, kuid praegu ta seda veel kõigil kuulata ei lase. 

Foto: Pesaleidja/Facebook

Ronja on kiibistatud, tal on pass ja ta on saanud ka parasiiditõrje. Enne, kui Ronja kolib oma päriskoju, käib ta ära steriliseerimisel, et tulevikus oleks elu rahulik ega sünniks soovimatuid kassipoegi.

Kui sulle tundub, et see graatsiline iludus võiks kuuluda sinu perre ja oled valmis tema usaldust võitma, siis täida kassivõtja küsimustik ning sinuga võetakse ühendust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles